Klubbens sponsorer

Sådan er racerløb – også for Kevin Verner

Med udsigten til at kunne køre sig ind i top tre i Super GT-mesterskabet gik Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg ind til den sidste weekend i sæsonen med fornuftige forventninger. Kunne man gøre det rigtig godt, så var der muligheder.

Weekenden var en dobbeltweekend, hvilket betød, at man kørte en hel løbsweekend om lørdagen og igen om søndagen. Der var altså mulighed for at få hentet dobbelt point hjem til mesterskabskontoen.

Lørdagens kvalifikation gik ikke helt som forventet. Bilen manglede lige lidt for at være med helt fremme.

Efter at være blevet nummer seks i kvalifikationen skulle Kevin Verner starte som nummer fire til første løb om lørdagen. For at finde lidt fart i bilen på den våde bane havde teamet eksperimenteret lidt med dæktrykket på bilen. Det skulle vise sig at være den forkerte vej. Kevin sluttede som nummer ni i det første løb, så der skulle kæmpes resten af lørdagen for at skaffe flere point hjem.

Da lørdagens sidste løb var ovre, sluttede Kevin Verner på en lidt skuffende femteplads. Lørdag aften blev der udtænkt en ny plan for søndagen, og den skulle vise sig at holde noget bedre.  Både i første og anden kvalifikation om søndagen var Kevin Verner nummer to. I det første løb blev der kørt stabilt, og han fik scoret et par placeringer. I andet løb startede han som nummer fire og sluttede løbet på førstepladsen.

Nu var der kommet fart i bilen, dæktrykket var på plads, så der var store forhåbninger til finaleløbet. Her skulle Kevin Verner starte som nummer to.

Kort efter starten gik, kunne det godt se ud til, at Mikkel Mac havde fundet et ekstra gear, og med en god afstand ned til Ronnie Bremer valgte Kevin Verner ikke at oversatse og kørte en sikker andenplads hjem.

Efter finaleløbet fortalte Kevin Verner: ”Teamet og jeg fik helt sikkert knækket koden til, hvordan bilen og jeg skulle sættes op inden løbene. Så̊ det bliver en meget lang vinterpause i år.”

Derefter sendte han et tillykke til Ole Petersen med mesterskabet og sagde: ”Han har været en hård hund i år og kørt rigtig stærkt, så det er vel fortjent.”

Kevin Verner vendte også blikket indad og sagde: ”Jeg vil gerne sige tak til alle mine sponsorer, min familie, venner og min dejlige kæreste Simone for at gøre dette muligt. Uden jer ville intet af dette kunne lade sig gøre. Tak for i år.”

Hvor mange andre endnu ikke ved, hvad fremtiden bringer, så kan Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner meddele, at de deltager i Super GT-klassen i 2021.

Autoforum Racing Team Silkeborg.