Klubbens sponsorer

Julehilsen fra AAS-banesportsudvalg

Så er der gået et år siden sidste julehilsen – et år hvor I har været en vigtig del på FDM Jyllandsringen som officials.

Det har været et godt år for både AAS og FDM Jyllandsringen i fælles samarbejde.

Det nye år ser også spændende ud ved flere af løbene, og som det ser ud nu kan TCR blive større i 2024, og det håber vi også gør sig gældende for flere andre klasser.

Jeg nævnte ved sidste nyhedsbrev, hvorvidt I ønskede tingene på mail i stedet for på vores sportity-app. På nuværende tidspunkt har kun fire ønsket det på mail, og 38 har installeret det på appen, så der må mangle en del, inden vi når de sidste 111, som brugte appen i 2023, så det er derfor vigtigt, I vender tilbage om, hvad I ønsker i 2024.

Jeg håber også, rigtig mange af jer vil få jer tilmeldt festen, da I jo som frivillige er en del af denne store aften i klubben, hvor flere af de aktive kørere sætter pris på jeres arbejde som frivillige i al slags vejr ved at skænke flotte præmier, som der trækkes lod om blandt de tilstedeværende denne aften. Vi skal jo også kåre årets baneofficial, så det er vigtigt I møder op

2024 vil også blive året hvor vi vil have fokus på uddannelse.

Med disse ord, vil jeg ønske jer alle, samt jeres familier en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Pas godt på hinanden og husk, vi har brug for jer alle i 2024, hvor også Classic Race Viborg skal afvikles.

Per Leth
Banesportsudvalget
Aarhus Automobil Sport