Klubbens sponsorer

En til glemmebogen

Sommerferien var slut, og Frederik Nymark og Nymark Racing teamet var klar til sæsonens anden halvdel. Frederik Nymark havde glædet sin til løbet på Ring Djursland, men det skulle vise sig at ikke alting gik som planlagt.

Efter nogle gode træninger i løbet af lørdag formiddag skulle kvalifikationen køres lørdag eftermiddag, og her startede det, der skulle vise sig at være en noget uheldig weekend. Da bilen skal til at køre ud af pitten, vil den ikke starte. Af uforklarlige årsager er batteriet fladt. Teamet får hurtigt sat noget strøm på og så er der liv i motoren. Da bilen så sættes på jorden med de indbyggede donkrafte, knækker der et beslag i bagtøjet.

Nu skal der arbejdes hurtigt, for kvalifikationen er i fuld gang og tiden går. På rekordtid får teamets dygtige mekanikere skiftet beslaget og Frederik Nymark bliver sendt på banen. På trods af den stressede situation, holder Frederik hovedet koldt og kører sig til sjetteplads på brugte dæk.

2016-Bane-Supertourisme-Nymark-Frederik-10

Den opnåede sjetteplads i kvalifikationen bliver vekslet til en startplacering som nummer tre til første løb. Fra tredjepladsen får Frederik Nymark faktisk en god start, men i andet sving bliver han presset lidt aggressivt af en konkurrent og selv om han gør, hvad han kan, rammer de to til sidst hinanden. Ved sammenstødet bukker bilen en sporestang, og selv om den unge racerkører kæmper med bilen, bliver han kun nummer tolv.

Nummer tolv er også hans startplacering i andet løb. På trods af lidt tumult i starten af løbet, kæmper Frederik Nymark sig frem som nummer seks og sætter samtidig hurtigste omgangstid i løbet.

De to resultater fra løb et og to betyder, at Frederik Nymark skal starte som nummer ti i finale løbet. Her får han en fornuftig start og kæmper sig frem i feltet, men kommer så bag en af seriens andre unge talenter. Konkurrenten gør sit arbejde og holder Frederik bag sig nogle omgange. Selv om der er hård kamp i serien, lykkes det Frederik Nymark at køre bilen frem til målflaget som nummer fem.

Selv om det ikke var en optimal weekend, var der lyspunkter både på og uden for banen. Inden løbene gik i gang fik Nymark Racing nemlig besøg af en gammel ven af både teamet og familien. Den danske Red Bull-mekaniker Ole Schack havde en fri weekend fra Formel 1, valgte at besøget teamet hvor han første gang fik bekendtskab med en racerbil.

”Det var rigtig hyggeligt, at Ole kiggede forbi. Jeg har jo kendt ham, siden jeg var dreng. Han har jo travlt med sit job hos Red Bull, så vi ser ham ikke så tit. Han havde faktisk et par tekniske inputs, vi kan arbejde med og så er det jo lidt øv, jeg ikke kunne gøre det bedre i weekenden,” fortalte Frederik Nymark efter sidste løb.

Nymark Racing.