Klubbens sponsorer

Det gamle og det nye år

Til alle officials og hjælpere på FDM Jyllandsringen vil jeg gerne sige jer alle tak for hjælpen. Jeg synes, at vi havde en god sæson, og det håber jeg sandelig også, at I havde.

Ja, selv om vi er færdige med at køre for i år, er arbejdet for sæson 2014 allerede gået i gang. Og de nye datoer er f.eks sendt ind. Og hvis alt går som det skal, så kan jeg vende tilbage i december med de nye datoer, 26.-27. april, 14.-15. juni, 29.-31. august og 27.-28. september, når de er godkendt.

2013-Galleri-GP-Danmark-02

Men netop i denne uge har formanden sat sin underskrift på kontrakten, sådan at vi i Aarhus Automobil Sport skal være den ansvarlige del af den sportslige afvikling af Classic Race Aarhus i 2014 . Den sker i bededagsferien den 16.-18. maj, så den løbsweekend kommer som et ekstra løb i løbskalenderen for 2014. Og dermed ekstra arbejde for en del af klubbens chefofficials, men vi skal hjælpe til alle sammen.

Men som sagt tak for i år, slap af og saml styrke til en ny og spændende sæson. Men vi ses vel til klubbens årlige fest i januar?

Jan Præstekjær.