Klubbens sponsorer

Claus Christensen kører på Ring Djursland … og Spa

Første del af juni tegner til at blive endog meget hektisk for Claus Christensen. To weekender i træk skal den århusianske racerkører nemlig i aktion, og det bliver på to vidt forskellige baner, at han skal køre med sin sorte og røde Tectyl-dekorerede Aquila.

”Vi lægger ud med at køre anden afdeling af det danske mesterskab på Ring Djursland, og umiddelbart derefter drager vi sydpå for at køre et timelangt løb på den belgiske Formel 1-bane i Spa,” fortæller Claus Christensen. ”Det stramme program betyder, at jeg på Ring Djursland skal holde mig ude af alle slagsmål, for der er ikke tid til at skulle reparere skader i de få dage, vi har på værkstedet.”

2014-Bane-SSC-Christensen-Claus-07

Forberedelserne til det stramme juniprogram begyndte for CC Competition allerede efter årets første løb på Padborg Park, hvor teamet oplevede tekniske problemer i form af udsættere, når bilen kørte i femte og sjette gear.

”Gearkassen blev sendt til Holland, hvor man har fundet ud af, at det såkaldte gearpotentiometer havde forskubbet sig, så nu retter man den del og får gjort den klar til de kommende løb,” forklarer Claus Christensen. ”Ved samme lejlighed har jeg sendt alle de gearinger, som passer til Spa-banen, hvor det går rigtig stærkt. De gearinger bliver så monteret i gearkassen, og selv om de måske bliver lidt for lange til Ring Djursland, så har vi valgt at køre med dem på den bane også.”

Men trods dette lille handicap har køreren ikke ændret på sin målsætning for det næste DM-løb. ”Er det nødvendigt at sige noget?” spørger han retorisk. ”Alle, der kender mig, kender min målsætning. Jeg vil vinde og have nogle point.”

CC Competitions forberedelser til de to næste opgaver begrænser sig dog ikke kun til at klargøre bilen.

”Siden sidste sæson har jeg arbejdet utrolig meget med min fysiske form, for jeg ved, at det på Spa bliver varmt – rigtig varmt – og her skal jeg altså køre et løb over en hel time,” siger han. ”Samtidig skal jeg også en tur i en simulator for at prøve at lære banen at kende på forhånd, for jeg har aldrig været der før.”

CC Competition.