Klubbens sponsorer

Casper Elgaard gør comeback med TCR Denmark

Casper Elgaard havde egentligt lagt hjelmen på hylden og helliget sig titlen som teamejer på fuld tid – men alt det står til at ændre sig. I 2020 gør den erfarne AAS’er nemlig comeback som kørende teamchef i det nye mesterskab TCR Denmark.

TCR, eller Touring Car Racing, som det står for, er en verdensomspændende kategori af standardvogne, som køres på nationalt plan i over 20 lande. Derudover er der også en europæisk serie såvel som et verdensmesterskab – og derfor er det også en serie med internationalt snit, som Massive Motorsport nu træder ind i.

”Comebacket kommer af flere ting lagt sammen. Ét er, at jeg jo prøvede kræfter med TCR, da TCR Scandinavia gæstede Grand Prix Danmark i år. Jeg blev enormt imponeret af bilen, og samtidigt synes jeg, at det nye TCR Denmark er en rigtigt spændende klasse, som har meget potentiale og nyder stor sponsorinteresse. Derfor har jeg taget hjelmen ned fra hylden igen,” slår han fast.

Ét er i hvert fald klart – veteranen glæder sig til at komme tilbage på asfalten:

”Jeg glæder mig rigtig meget! Det bliver fantastisk at køre igen, og jeg ser frem til en superspændende sæson – dels fordi jeg selv skal køre, men i høj grad også fordi TCR starter op og bliver en klasse, som jeg er sikker på vil give hele sporten et boost i Danmark.

Casper Elgaard har efterhånden været ude af gamet på asfalten i tre år, og derfor var der også bange anelser fra veteranen – men det viste sig, at farten og sulten stadig var der. Derfor er det tid til, at Massive Motorsport igen er på banen med Elgaards navn på siden af bilen:

”Inden Grand Prix Danmark anede jeg ikke, hvor meget det ville have kostet, at jeg ikke havde kørt i tre år. Jeg synes – trods uheldet i finalen – at jeg fik bevist, at farten stadig er der. Jeg skulle nok have holdt mig på måtten, men jeg var så meget racerkører i situationen, at jeg satsede det hele i jagten på et podie alligevel. Det har bestemt betydet noget i den her beslutning, så nu skal der trænes. Jeg må have snøret løbeskoene, for den fysiske træning har været lidt forsømt de sidste tre år – men jeg glæder mig enormt til at komme i gang,” lyder det fra Casper Elgaard.

At Casper Elgaard og Massive Motorsport i TCR Denmark kommer på banen med en helt ny bil, er ikke den eneste ændring, som Massive Motorsport står overfor i 2020. Der er også lagt op til et nyt hovedsponsorat efter otte gode år med Stark, forklarer Casper Elgaard:

”Efter otte gode år med Stark som hovedsponsor bliver mit comeback uden Stark. Vi er i fuld gang med at finde en ny hovedsponsor, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige mange tak til STARK. Jeg har været rigtig glad og stolt af den store støtte, som Stark har givet vores team gennem otte år,” siger Casper Elgaard.

Det er ikke definitivt besluttet, hvilke biler Casper Elgaard og Massive Motorsport vil stille op i TCR Denmark med – men Casper Elgaard oplyser, at det snarest vil falde på plads.

Tekst: Niklas Majgaard.

Foto: Kristine Havemann.