Klubbens sponsorer

AAS-pige til Mindeløb

Morten Andersens Mindeløb, som blev afholdt i Thy i lørdags til minde om tidligere DASUformand, kørte jeg sammen med Line Nystrup Klemensen fra Thy.

Jeg kørte, mens Line viste vej. Vi er det yngste hold i løbet, fik en varm velkomst, da vi kender mange af de andre kørere. Velkomsten bestod selvfølgelig i et vist drilleri, og jeg har sagt, at jeg nok skal give dem en varm velkomst en anden gang, hvis det skal være.

2016-Orientering-NEZ-Moeller-Nielsen-Malene-01

Undervejs i løbet blev vi forvirret, da kortet viste en vej, som vi ikke kunne se, men det viste sig, at vejen var gennem den stald, hvor køerne stod og spiste. Det overraskede os, at vi skulle køre gennem stalden, hvor køerne helt rolig bare løftede deres hoved og flugte os med øjnene. Lidt senere skulle vi køre igennem en anden stald, men her blev vi en smule distraheret, da de små kalve, som så mod os med store øjne og fulgte os, selv om vi kørte stille forbi, for at se på dem.

Line og jeg, eller rettere jeg, blev rigtig glad, da vi skulle køre på en mark. Line havde førhen klaget til mig, sidst vi kørte på en græsmark, at hun var på vej ud af forruden. Men det ændrede ikke på, at jeg morede mig, mens Line prøvede at læse kort og finde ud af, hvilken vej vi skulle på marken.

Løbet gik godt, dog med visse problemer, da nogle af kortudklippene gav os problemer, og vi måtte gå hele tre kortudklip tilbage for at se, hvor problemet lå. Men det kostede os lidt tid, men hellere det end at springe et kortudklip over.

Vi måtte i løbet også erfare, at vi sidder lidt lavt i bilen, da vi to piger på henholdsvis 18 og 15 ikke kunne se de opgivne rutekontroller. Men det fandt vi løsningen på (bakspejlet). Alt i alt kom Line og jeg på førstepladsen i vores klasse.

Malene Møller-Nielsen.