Klubbens sponsorer

Nicklas Nielsen & co. sendt ud af kampen på Imola

Håbet om et topresultat i tredje afdeling af EM for sportsvogne, European Le Mans Series, brast for Nicklas Nielsen og det øvrige Formula Racing, som måtte tage til takke med en niendeplads i søndagens firetimersløb på Imola. Blot én time og syv minutter inde i løbet blev Johnny Laursen ramt af en LMP3-racer og sendt ud i den italienske racerbane dybe grus, hvilket reelt endte kampen for Ferrari-holdet.

Det var holdets faste besætning, Conrad Laursen og Johnny Laursen samt den danske Ferrari-fabrikskører og nybagte Le Mans-vinder, Nicklas Nielsen, som stillede til start i firetimersløbet på den italienske racerbane.

”Jeg synes, vi gjorde det rigtig godt, indtil vi blev ramt,” siger AAS’eren. ”Det var lidt træls, for nu at sige det på godt dansk, for bilen var stærk, og vi kunne uden tvivl have kæmpet med om et godt resultat. Nogle gange er tingene bare lidt ude af ens hænder, og man er enormt uheldig, og dét var vi denne gang. Det vigtigste er, at vi var konkurrencedygtige. Vi tager revanche i næste løb.”

Med niendepladsen på Imola dumper Formula Racing fra en fjerdeplads til en sjetteplads i den samlede GT3-stilling. Med tre afdelinger endnu har det danske trekløver dog stadig gode muligheder for at vende tilbage til toppen af mesterskabet. Næste afdeling afvikles på belgiske Spa-Francorchamps den 23.-25. august.

Tekst: Nikolaj Karlshøj.

Foto: Andrea Lorenzina.