Klubbens sponsorer

Anne Møller-Nielsen – 60 år

Den 20. juni fylder et af klubbens medlemmer 60 år. Det er Anne Møller-Nielsen. Hun har været medlem af Aarhus Automobil Sports gennem hele sit voksenliv fra den tid, hvor hun studerede økonomi på Århus Universitet. Hun kom fra Sjælland. Der stod Anne Catrine Elisabeth Rasmussen på hendes kørekort, men det med bilsporten havde hun ikke fra fremmede, da hendes far, Ib Rasmussen, flere gange havde deltaget i Rallye Monte-Carlo og vundet DM i bilorientering.

I det århusianske mødte hun sin kommende mand – Henrik Møller-Nielsen – som hun efterfølgende har kørt et utal af orienteringsløb og ikke mindst rallyer med i lidt forskellige biler som bl.a. Fiat 127, Fiat Uno og Fiat Ritmo. Resultaterne er efterhånden glemt. Det er billedet af deres afkørsel efter mødet med en telefonpæl under KOMO Rally i 1993 ikke (se Kurt Christensens AAS-historie på hjemmesiden).

Utallige gange har Anne Møller-Nielsen stillet op for Aarhus Automobil Sport, når der skulle stilles klubhold til f.eks. hold-DM i det jyske. Første gang i start-90erne, og senest i 2015, hvor hun sammen med sin datter Malene og søn Martin kæmpede for AAS mod sin bror Erik og sin far Ib, som startede for Viking Auto Sport.

Anne Møller-Nielsen er ikke aktiv på ruterne mere, men en god formidler på Facebook, når Malene, Martin og Henrik deltager i forskellige løb i Danmark og udlandet.

Hun har været pointlistefører i klubben og arrangeret klubaftner, ligesom hun også gerne hjælper, når der køres løb i det jyske. Det har været i sekretariatet til et DM-rally. Som tidskontrol i diverse orienteringsløb, som klubben afholder. Og det har været mange. Hun har også været kontrol ved alle de historiske pålidelighedsløb, klubben har afholdt. Annes hjælp kan man altid regne med, selv hvis hun bliver kontaktet i allersidste øjeblik.

Aarhus Automobil Sport ønsker tillykke med den runde dag.

Hans-Ole Nielsen