Klubbens sponsorer

René Jensen 50 år

Lørdag den 15. april fylder René Jensen 50 år.

Han er født og opvokset i Hammel blandt biler og motorer, da hans far drev et autoværksted i Hammel. Den 15. januar 2002 blev René Jensen medlem af Aarhus Automobil Sport, hvor han startede som svingofficial på FDM Jyllandsringen. Erfaringen fra flere poster gjorde, at han i de sidste mange år har stået på post 1 som er for enden af langsiden hvor der sker en masse tumult.

René Jensen har også været med til flere orienteringsløb og DM-rally som official, men det er banesporten, som ligger René nærmest. Når der skulle afvikles baneløb i Sverige på Sturup Raceway, så var han med i alle årene, og da Classic Race Aarhus startede var det også naturligt, at han med her. Al den erfaring har gjort, at René Jensen nu er flyttet i tørvejr i dommertårnet på FDM Jyllandsringen, hvor han virker som løbslederassistent og løbsafvikler med radioen i hånden, så han er i kontakt med officials ude på banen.

I 2018 blev René Jensen valgt ind i bestyrelsen, hvor han er næstformand og også sidder i banesportsudvalget. I hverdagen passer René Jensen sit arbejde i virksomheden Alsident System A/S i Hammel, men er dog nogle dage om året nødt til at tage lidt fridage, når vi afvikler testdage på Jyllandsringen.

René Jensen kar kørt motorcykel i mange år og er medlem af MC 75 i Hammel, hvor der er flere medlemmer af AMK Aarhus Motor Klub, så han virker også som official når der afvikles, road racing på de danske baner, en del gange også som banechef, hvor han kører på banen og sørger for der ikke ligger oliepletter og andet…

Hvis der skal løbes hurtigt til en brændende bil eller en tilskadekommen kører, har René Jensen konditionen i orden. Han er nemlig også medlem af HGF Hammel Gymnastik Forening, hvor han løber som en gal og oplærer nye løbere. Konditionen bliver brugt på ferier, hvor han nyder at gå lange ture i skove og bjerge sammen med venner og familie.

Oven i alt dette er René faktisk også en rigtig rar fyr at være sammen med.

Kære René, du ønskes et stort tillykke med de 50 år!

Jesper Skjødt.