Klubbens sponsorer

Klubmesterskaberne i rally er skudt i gang

Randers Auto Sport kunne efter flere års ufrivillig pause atter afvikle et rallyshow i Munck Asfalts grusgrav, da vores naboklub mod nord stod bag første afdeling af Yokohama-mesterskabet Vest.

Hele fem medlemmer af Aarhus Automobil Sport med en R-licens i baglommen deltog – og for flere var det et år eller to siden, at den sidst havde været i brug.

Nicolai Baltzer Jensen scorede maksimumpoint til førerkørernes mesterskab i sin Mitsubishi, mens Jakob Faarup og Winnie Poulsen sad i den næsthurtigste AAS-bil på dagen. Det gav en andenplads til chaufføren i KM-sammenhæng og en andenplads til co-driveren.

Yderligere to co-drivere fra AAS deltog. Frank Holm havde ikke blot fået støvet sin licens, men også sig selv af til at læse noter for Jens Møjbæk, mens Malene Møller-Nielsen sad ved siden af Jan Christensen.

Udover de fem AAS’ere, som deltog i premiereløbet i Yokohama-mesterskabet Vest, deltog Sebastian og Jonas Aagaard også i den forudgående rallytest, hvor de fik testet familiens Opel Corsas evner af på dels våd asfalt, dels opkørt mark. Det sidste gik ikke så godt.

Klik her for at se stillingen i klubmesterskabet.