Klubbens sponsorer

Torsdagsrally i AAS

Torsdag den 24. august debuterede Aarhus Automobilsport med deres første torsdags rally. Optakten var på plads. Officials var klar, grillen tændt og vejret tydede på at blive lovende – men ville der så også dukke nogen op?

Rallyudvalget og medarrangørerne var meget spændte.

”Mine forventninger er nok fem biler til start og så nogle tilskuere,” lød det på forhånd fra Lasse Svendsen, som er formand for rallyudvalget. Det var dog langt fra realiteten.

17 biler dukkede op til start. Alt fra en ægte rallybil, en ældre flot Ford Escort til en ganske alm 107’er og en Renault Megane var ude og køre. Publikum store som små strømmede til, og der blev solgt hen imod 100 pølser. Der var ikke et tidspunkt mellem 18-21, hvor der ikke var en bil på prøven, og både kørerne og publikum havde en fantastisk aften.

Klaus Læborg fra Fårvang var en af deltagerne. Han udtaler: ”Jeg syntes, det var en god oplevelse. Jeg havde set i Favrskovposten, at der var et torsdagsrally, og at vi kunne deltage med min privatbil. Jeg fik hurtigt min nabo med på ideen, og så var det bare afsted. Banen var super for os, da vi kører 107’er. Oplevelsen rundt var utrolig morsom og udfordrende. Den passede lige til vores tempo. Så det var en super oplevelse at prøve. Vi har allerede talt om, at vi skal afsted igen. Jeg kan varmt anbefale at prøve kræfter med det.”

Han var ikke den eneste, der var helt høj af oplevelsen. Også rallyudvalget og de frivillige hjælpere storsmilede efter en fantastisk aften – og der bliver allerede nu arbejdet hårdt på endnu et løb – så hold øje for mere info og kom og vær med til en fantastisk aften.

Du kan se en række billeder fra torsdagsrallyet her.

Foto: Lasse Svendsen.

Tekst: Winnie Poulsen.