Klubbens sponsorer

Kim Lund klar med opdateret bil til Grand Prixet

Kim Lund er klar til weekendens Tectyl GP Danmark på FDM Jyllandsringen, hvor også hans bil ankommer i kampklar tilstand. I sommerens løb har teamets Honda Civic TCR fået en række opdateringer fra JAS Motorsport, og Kim Lund glæder sig til at se, hvad de bringer med sig:

”Det er jo ikke sådan, at vi har været utilfredse med bilen indtil nu. Tværtimod er det den ubetinget bedste racerbil, jeg nogensinde har kørt, så jeg er da en smule spændt på, hvad opdateringen giver på banen,” siger Kim Lund, som har brugt sommerpausen til også at få bilen til at stå visuelt skarp igen.

”Forårssæsonen var lidt hård ved klistermærkerne rundt omkring på bilen, men så er det godt med en foliepartner, der i en hurtig vending kan få det hele til at skinne igen.” Han tør dog ikke love, at alle klistermærker kommer med hjem i hel tilstand efter weekenden:

”Konkurrencen i Trofeo-mesterskabet er jo benhård, og jeg er langt fra den eneste, der har ambitioner om at komme først i mål… Jeg synes, at der er fin respekt mellem os, og det er jo god underholdning for publikum, så vi skal ud og give den fuld gas.”

I anledning af Tectyl GP Danmark kører TCR Denmark sine løb om lørdagen, og den altid forandringsparate racerkører ser én stor fordel ved den detalje:

”Jamen det er helt perfekt. Vi får kørt en masse racerløb lørdag, og søndag kan vi så nå at slappe af med Formel 1 på sofaen, inden hverdagen kalder igen mandag morgen,” griner Kim Lund.

Madbull Racing.