Klubbens sponsorer

100 % klar til Grand Prix Danmark

Christian Siepmann er glad, spændt, forventningsfuld – og lidt træt – i dagene op til årets største racerløb på en dansk racerbane: Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen.

”Jo, vi er faktisk helt klar til weekendens strabadser,” lyder det friskt fra den aarhusianske racerkører og teamejer, som i sin fragtmandsblå BMW M3 E92 GT2 sigter efter topplaceringer i årets Sunoco SSC-mesterskab. De seneste dage er blevet til nætter, før Christian har slukket lyset i værkstedet, men nu er bilen også i tip-top stand. Siden sommerens smuttur til det hollandske Dutch Supercar Challenge-løb på Assen har CS Racing-teamet modificeret enkelte detaljer omkring dækmonteringen, og samtidig ser Christian frem til at prøve det nye paddle-shift på FDM Jyllandsringen:

2013-Bane-SSC-Siepmann-14

”Vi har installeret en løsning, så jeg kan skifte gear med knapper bag på rattet i stedet for med gearstangen, og i Holland var det en fornøjelse at køre med. Det bliver spændende at se, hvad det kan betyde på de danske racerbaner. Jeg håber på at det giver mig lige så meget overskud på banen, som jeg følte i Holland, for så begynder det virkelig at se godt ud!”

Traditionen tro bliver CS Racing-teltet fyldt med gæster på søndag. Mere end 70 sponsorer og særligt inviterede vil i løbet af dagen komme forbi teltet for at spise, drikke og se nærmere på den fragtmandsblå fuldblodsracer.

”Det betyder godt nok at jeg ikke selv kan stå og passe grillen ude bagved, for så bliver der ikke tid til at køre racerløb,” griner Christian Siepmann, som vil bruge kræfterne på at sikre sig sit første nordiske mesterskab. ”I år køres der en såkaldt Nordisk Cup, hvor de danske kørere slås mod kørerne fra den norske søsterklasse. Den første afdeling af mesterskabet blev kørt, da vi var i Norge på Rudskogen-banen, og anden og sidste afdeling bliver kørt i denne weekend. Jeg fører Nordisk Cup med 20 point ned til nummer to, så det ville være dejligt at blive mester.”

Christian har ligeledes gode chancer for en topplacering i det danske mesterskab, hvor han kun har fire point til den førende kører i generalklassementet.

CS Racing.