Klubbens sponsorer

Nicklas Nielsen vandt verdensfinalen

Efter at have sikret sig mesterskabet i Ferrari Challenge Europe lykkedes det søndag for Nicklas Nielsen også at tage titlen i Ferrari Finali Mondiale blandt alle verdens Challenge-kørere på Monza. Den unge AAS-kører kan nu kalde sig verdens bedste i den prestigefulde mærkeserie.

”En suveræn afslutning på en fantastisk sæson! Hele teamet har været gennemsyret af kampånd fra vi startede året, og at tage både europamesterskabet og verdensmesterskabet er jo suverænt. Finali Mondiali er en unikt event for alle Ferrari-elskere, og at vinde finalen foran så mange dedikerede fans fra hele verden er en ubeskrivelig oplevelse. Jeg kan ikke takke holdet bag Formula Racing nok,” lyder det fra Nicklas Nielsen.

 Nicklas Nielsen havde allerede inden årets sidste afdeling sikret sig titlen i den hurtige Trofeo Pirelli-klasse, men danskeren holdt stilen og tog sejren i weekendens første løb, hvor han ellers startede fra en tredjeplads på gridden. Mest vigtig var naturligvis sejren i den ultimative verdensfinale, som havde deltagelse af de bedste kørere fra alle Ferrari Challenge-seriens ligaer i henholdsvis Europa, USA og Asien samt Stillehavsregionen.

Nicklas Nielsen kunne efter sin stærke præstation trykke hånd med store personligheder som Ferraris Formel 1-chef Maurizio Arrivabene, som overværede løbet.

Formula Racing.