Klubbens sponsorer

Kevin Verner er gået i front af mesterskabet

Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg fik den bedst mulige start på efterårssæsonen i Legends Car Cup Danmark, da den fjerde afdeling af 2024-mesterskabet blev kørt på FDM Jyllandsringen. Det lokale team var toer inden weekenden med kun få point op til den mesterskabsførende, så målet var helt klart at få vendt rundt på det.

Da weekendens løb var det traditionsrige Grand Prix Danmark, betød det også, at det var en tredages løbsweekend, som startede allerede med en træning fredag eftermiddag. Her var den unge kører hurtigt oppe i fart og efter kun seks kørte omgange, satte han hurtigste tid af alle. I kvalifikationen lørdag formiddag blev den bedrift gentaget, og så var ARTS-holdet tilbage i mesterskabsføringen. Der kunne dog stadig ske mange ting hen over de tre løb, så der var bestemt ikke tid til at nyde den præstation ret længe.

Lørdag eftermiddag stod på hele to løb, og som reglerne i klassen foreskriver, vender man rundt på top-20 fra kvalifikationen, og så har man startgridden til løb 1. Til trods for det leverede Kevin Verner utrolig flot kørsel og fik i løbet af blot seks omgange overhalet de 19 konkurrenter og kunne gå i front. De næste syv omgange stod på utrolig tæt kørsel med den nærmeste mesterskabskandidat, som fik et par omgange i front, inden Kevin Verner overhalede ham på sidste omgang, tog sejren hjem og derved åbnede føringen i mesterskabet endnu mere op.

Samme billede gentog sig i løb 2, hvor den røde og sorte Legend Cup racer med nummer 512 malet på døren var i front fra start til slut på nær et par omgange midt i løbet.

Dermed skulle weekendens sidste løb også startes fra pole position, og det blev til endnu en drabelig, men respektfuld kamp, hvor Kevin Verner måtte tage til takke med andenpladsen – men en masse gode point til mesterskabskontoen med i alt 97 ud af 100 mulige point på en weekend.

Det næste løb på kalenderen er Night Race på Padborg Park, som skal køres den 13.-14. september 2024, hvor det hele slutter under lygternes skær efter solnedgang.