Klubbens sponsorer

Kevin Verner har ikke glemt det

I weekendens OK Mobil 1 Legends Cup på FDM Jyllandsringen viste Kevin Verner, at han ikke havde glemt at styre den lille racerbil rundt på en racerbane. På trods af lidt tekniske problemer var han med fremme i hele weekenden. Allerede i kvalifikationen viste Autoforum Racing Team Silkeborg, at man havde passet godt på bilen, der vandt mesterskabet i 2016. Kevin Verner kørte den næstbedste tid i kvalifikationen og skulle derfor starte sit første løb som nummer nitten.

Efter en start, hvor der ikke skete nogen uheld, begyndte den hårde kamp med at køre sig frem i feltet blandt ivrige konkurrenter. Kevin Verner var omgivet af de andre hurtige kørere i klassen, så det blev hårdt arbejde at komme frem blandt de mange biler. Hans erfaring og præcise kørsel resulterede i en flot placering som nummer fire i løbet.

Ved dagens andet løb startede Kevin Verner helt foran i feltet. På syvende omgang begyndte noget ved bagenden af bilen at sidde lidt løst. Det viste sig, at en bolt i bagtøjet var knækket. Kevin Verner var ukampdygtigt og måtte derfor udgå at løbet.

I weekendens sidste løb startede Kevin Verner som nummer otte, og igen skulle der kæmpes for at komme frem. Det blev et løb, hvor der blev kørt tæt, og der var godt race fremme i feltet. Igen viste Kevin Verner sin erfaring i klassen og kunne slutte som nummer to i finaleløbet.

Det blev en rimelig billig weekend for Autoforum Racing Team Silkeborg. Efter bilen havde stået stille siden 2016 var teamet nødt til at montere et frisk batteri, og der blev taget et par dæk fra hylden med på Jyllandsringen. Og lige hvad angår dæk, så valgte teamet for sjov at måle compound på deres dæk fra 2016, og her var det ingen overraskelse, at de var noget hårdere end de nye dæk, som de fleste konkurrenter kørte på. Det faktum gjorde ikke Kevins præstation mindre imponerende.

“Jeg havde en virkelig sjov weekend. Det var super sjovt at være med og kunne køre uden noget form for stress. Næste gang, jeg skal køre, er det alvor og om et mesterskab.

Næste gang Kevin Verner skal bag rattet bliver den 5. juli på Padborg Park, hvor det gælder om point til Super GT-mesterskabet.

Autoforum Racing Team Silkeborg