Klubbens sponsorer

Back to basic for Kevin Verner

Igen i år deltager Kevin Verner i Super GT Danmark-klassen. Men det var ikke i denne klasse, han begyndte sin racerbilskarriere, så i den kommende weekend vender Kevin Verner tilbage til den klasse, hvor han startede, nemlig i Legends Car Cuppen Efter den lange ventetid skal der køres racerløb på FDM Jyllandsringen. Weekendens løb bliver dog uden publikum og med en masse restriktioner i pit- og paddock-områderne for både kørere og mekanikere.

Selv om Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner stadig skal vente lidt med at få deres Super GT-racer ud på asfalten igen, vil hele teamet dog være til stede og deltage i Legends Car Cuppen i weekenden på FDM Jyllandsringen. Bilen, som man deltager med, er den helt samme bil, som han vandt Legends Car Cup-mesterskabet med i 2016. Dekorationen er den samme, og den deltager med samme startnummer, 512.

Teamet har ikke kørt test med bilen, og der er intet lavet om på bilen! ”Jeg får en test, inden vi skal køre kvalifikation, så vi har ikke så mange muligheder for at lave om på bilen,” siger en smilende Kevin Verner. ”Jeg er blevet lokket lidt af de gamle konkurrenter, og jeg vil da rigtig gerne kunne køre fra dem, men i bund og grund kommer jeg for at banke lidt rust af. Men det ville være godt at få en rigtig god placering.”

Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner starter for alvor på Padborg Park den første weekend i juli, hvor Super GT Danmark starter sin sæson.

Autoforum Racing Team Silkeborg.