Klubbens sponsorer

Kegleaften med mange dueller

Fredag den 15. februar havde Kristian Vestergaard og team endnu engang arrangeret kegleaften for Aarhus Automobil Sport på keglebanerne under Aarhus Skøjtehal. Der var mødt ca. 20 AAS’ere frem med ambitionerne om at vælte kegler.

Keglerne er noget af det eneste ved denne aktivitet, der kan relatere lidt til motorsport. Her er det dog med omvendt formål, da det jo her går ud på at vælte keglerne for at få point. I klubrally giver det som bekendt strafpoint at vælte keglerne.

Keglebanen består af en rimeligt smal stribe af træ, der har lidt hulning til kuglen, og så er der ’pisrender’ på hver side af banen. ’Pisrenden’ var rengjort, inden vi startede, men det var vist alle spillerne, der mente, at den skulle renses en ekstra gang med keglekuglerne, og det giver godt nok ikke ret mange point på tavlen.

På kvindesiden var den forsvarende mester Anne Møller-Nielsen, men hun kunne ikke forsvare titlen og endte denne gang på en delt tredjeplads sammen med Anette Thorup Jul. Ny klubmester blev Dorte Inge Pallesen efterfulgt af Trine Larsen.

På herresiden forsvarede Hans Jørgen Andersen mesterskabet efterfulgt af Hans Ole Nielsen og med Kristian Vestergaard på tredjepladsen. At det er en krævende sport at spille kegler, viste sig ved, at Hans Jørgen Andersen fik en fibersprængning i benet, men han bed smerten i sig og vandt som sagt.

En af de andre gode dyster denne aften var ’formandsdysten’ mellem DASU-formand Henrik Møller-Nielsen og undertegnede klubformand. Her vandt undertegnede suverænt trods flittig brug af ’pisrenden’.

Efter spillet blev der serveret kaffe og ostemadder, og der blev delt mange gode historier og ikke mindst undskyldninger for dårlige kuglestød i spillet. Der skal herfra lyde en stor tak til Ruth, Kristian og Gunnar for at stå for denne hyggelige klubaften.

Du kan se en række billeder fra årets kegleaftnen i klubgalleriet.

Bjarne Andersen.