Klubbens sponsorer

Flemming D. Olsen 60 år

Flemming D. Olsen fylder 60 år den 21. februar. Han begyndte sin karriere som racerkører som 18-årig og sidste gang, han var aktiv racerkører, var i 2013.

Flemming D. Olsen kørt gokart, Formel Ford, autocross, rallycross og Danish Endurance Championship, og han har opnået tre Danmarksmesterskaber i autocross, rallycross og senest i DEC. Han har også været teamchef i både Team Den Blå Avis og Magnussen Racing Experience, og han har altid været klar med gode råd og hjælp til bl.a. nye kørere, der gerne ville ud at prøve kræfter med motorsporten.

Flemming D. Olsen startede som dommeraspirant i 2010 og blev fast dommer i 2011 og kåret som årets banedommer i 2017 – en titel, som DASU´s banesportsudvalg indstillede ham til på grund af det arbejde, han udførte på banerne, samt at han er en mand, som hans dommerkolleger sætter stor pris på.

Flemming D. Olsen hjælper også gerne til som teknisk kontrollant i AAS, når der er behov for dette, og for at holde sin tekniske licens a jour.

Selv om Flemming D. Olsen runder de 60 den 21. februar, er han meget aktiv uden for banen og har gennem de mange år i motorsporten fået mange gode venner.

Aarhus Automobil Sport ønsker Flemming tillykke med dagen.

Tekst: Lene Thuesen og Per Leth.

Foto: Lene Thuesen.