Klubbens sponsorer

Søren Andersen deltager atter i Midnattssolrally

Første danske tilmelding er på vej i dag. Søren Lind Andersen fra Aarhus Automobil Sport og Michael Christensen fra Slagelse Auto Sport deltager ligesom sidste år op i det svenske Midnattssolrally, hvor de atter stiller op i en Toyota TE71 fra 1980.

De deltager i klassen op til 1600 cm3. Den gamle bil yder over 160 hk og er i vinterens løb blevet gået grundigt efter i sømmene.

2012-Rally-Andersen-Christensen-02

Som noget unikt i Norden er Midnatssolrallyet opdelt i et rigtigt rally og et såkaldt regularity rally. I sidstnævnte kører man for at være på bestemte steder på et helt bestemte tidspunkt, mens man i rallyarrangementet kører for at være absolut hurtigst på de afspærrede hastighedsprøver. Vi deltager i hastighedsrallyet, hvor det kun gælder om at køre hastighedsprøverne så hurtigt som overhovedet muligt.

Igen i år køres det historiske rally i Sverige. Midnattssolsrallyt har indgået et samarbejde med Rally Sweden og er flyttet nærmere Danmark.

Med udgangspunkt i Karlstad er der i år 230 km specialprøver på grus. Hvis du har en gammel rallybil, så kan dette blive årets rally, tro mig. Det er en kæmpe oplevelse. Hvis du ikke har en gammel rallybil, men godt kan lide at se dem blive brugt, så er der også en oplevelse. I år gør arrangørerne sig endda ekstra anstrengelser for at det skal være nemt for publikum at se prøverne.

Tekst: Michael Christensen.

Foto: Flemming Hansen.