Klubbens sponsorer

Vellykket debut for Nicklas Nielsen i Formel 4

19-årige Nicklas Nielsen har netop gennemført sin første løbsweekend i ADAC Formel 4 på Oschersleben, hvor han kører for det østrigske team Neuhauser Racing. En vellykket debut i form af en ottendeplads.

Kvalifikation fredag eftermiddag var delt op i to grupper med i alt 35 deltagende biler, og Nicklas satte syvendebedste omgangstid i sin gruppe. Lørdag kunne han derfor sætte gang i bilen på 13. position til det første ud af tre løb. Med regnen stående ned i stråler blev første løb kørt lørdag eftermiddag, og Nicklas Nielsen sluttede på en 11. plads.

2016-Bane-F4-Nielsen-Nicklas-01

Søndag startede Nicklas Nielsen i andet løb på en 13. plads og kørte sig op på en niendeplads. Tredje og sidste løb senere på dagen startede Nicklas på en 11. plads og sluttede på en ottendeplads, som ligeledes er med til at sikre føring i årets Rookie-mesterskab for Nicklas Nielsen.

Overordnet kan løbsweekenden på Oschersleben altså betegnes som værende en vellykket debut for unge Nicklas Nielsen i ADAC Formel 4.

”Det har været en god og lærerig weekend, og jeg ser blot frem til næste løb, hvor det helt sikkert kommer til at være bedre på alle måder!” lyder det fra en tilfreds Nicklas Nielsen efter weekendens præstationer.

”Med de testdage jeg har haft, er jeg tilfreds med præstationerne i weekenden. Farten er god, og løbene klarer jeg godt” lyder det afslutningsvis fra Nicklas, der nu blot ser frem til næste løb.

ADAC Formel 4 er bygget op således, at der først køres to frie træninger efterfulgt af kvalifikation for henholdsvis gruppe A og gruppe B. Herefter køres der en samlet kvalifikation efterfulgt af tre deciderede løb.

Næste mulighed for at se Nicklas bag rattet af Formel 4-bilen bliver fredag den 29. april, hvor Neuhauser Racing og resten af ADAC Formel 4-feltet kører på Sachsenring i Tyskland.

Tekst: Frederik Petersen.

Foto: ADAC Motorsport.