Klubbens sponsorer

Velbesøgt RMCH-aften

Torsdag den 18. februar var der klubaften i Aarhus Automobil Sport, hvor der blev set tilbage på det netop afsluttede Rallye Monte-Carlo Historique. Her var AAS-parret Henrik og Martin Møller-Nielsen til stede, hvor de fortalte om deres deltagelse i dette og tidligere års løb.

Henrik Møller-Nielsen havde sammensat et powerpoint-show med dels en masse billeder af nogle af de mange gamle biler, som er med i løbet, dels med optagelser af teamets selv og deres servicefolk. Det var i øvrigt Per Mikkelsen og Harald Søndergaard, som også var til stede, hvor de fik lejlighed til at forklare historien om, hvordan de i 2015 havnede i en snedynge med servicevognen efter mødet med en fransk sneplov.

2016-Klubaften-04

Løbet blev gennemgået i detaljer, hvor udfordringerne på de forskellige pålidelighedsprøver blev forklaret, og så blev der draget masser af sammenligninger mellem dette og sidste års løb. I år var det nemlig yderst begrænset med sne, og det gav et noget anderledes løb.

Klubaftenen var meget velbesøgt. Godt 45 personer var mødt frem, og der var også gæster fra HAMK, IMK, RAS og VMKA. Klubaftenen blev i øvrigt indledt med, at Henrik og Malene Møller-Nielsen fik overrakt deres bronzemedaljerne for deres tredjeplads i det jyskfynske mesterskab i klubrally.

2016-Klubrally-Møller-Nielsen-01