Klubbens sponsorer

Vejret drillede Jan Jønck i sæsonstarten

”Det har været en lidt underlig weekend for at være ærlig,” siger Jan Jønck. ”Vi har haft ret begrænsede tests, men Tom (hans makker, red.) og jeg fik alligevel kørt os i top 10 (syver og nier) i hver vores tidtagningssession, selvom om det var første gang, jeg var ude på nye slicks i år. Men vi følte begge, at der stadig var mere potentiale i bilen, så vi var rimelig optimistiske omkring vores chancer i løbene.”

Det var på Oulton Park i nærheden af Liverpool, at AAS’eren indledte sin anden sæson i den britiske GT-serie, hvor han atter kører i en Aston Martin.

”Vejret var helt ude i hampen det meste af weekenden, og efter en tør tidtagning var første løb vådt. Tom gjorde det virkelig godt i hans stint, og vi var lige indenfor top 5, da pit-vinduet åbnede. Uheldigvis ramte han en våd plet i svinget Druids, da banen var ved at tørre op og røg i væggen. Han fik dog bilen på banen igen uden fatale skader og kunne give den til mig ved køreskiftet. Her efter fik jeg kørt os tilbage i top 10, hvilket betyder et vigtigt point, og point for en sekser i silver-kategorien,” siger Jan Jønck.

”Banen var ved at tørre op før andet løb, men lidt før vi skulle i gang, begyndte det at øse ned. Løbet blev startet bag safety car på grund af den tunge regn, og efter vi havde kørt rundt i en 10 minutters tid, endte de med at aflyse løbet. Forholdene var forfærdelige, og man aquaplanede op ad alle langsiderne. Samtidig kunne man intet se, så at aflyse løbet var nok den rigtige beslutning.”

”Jeg følte aldrig rigtigt weekenden virkelig startede. Med et crash om fredagen, og vejret der spillede os et pus, havde vi aldrig rigtig tid til at fintune bilen. Men jeg føler, at vi fik vist lidt potentiale, og jeg er sikker på, vi nok skal få nogle gode resultater, når vi rammer nogle baner senere på året, der passer Astonen bedre.”

Jørn Dalgård Larsen.