Klubbens sponsorer

Våd og blandet weekend for Siepmann

En våd og blandet weekend på Ring Djursland var hvad Christian Siepmann og CS Racing kunne vende hjem fra søndag aften. Den fragtmandsblå BMW var hurtigste bil i S-GT-klassen, mere end et sekund hurtigere end da First Stop SSC-klassen gæstede Ring Djursland for godt to måneder siden. Det gav blod på tanden for teamet.

”Der er et godt greb i banens nylagte asfalt, og ændringerne på bilen henover sommerferien ser ud til at have virket. Bilen kører bare stærkt,” fortalte Christian Siepmann efter tidtagningen. Men i det første heat, som blev kørt sidst på eftermiddagen lørdag, var den lynhurtige BMW forrest i sin klasse og nummer tre generelt, men med få omgange tilbage måtte Christian lade bilen køre i pit.

2014-Bane-SSC-Siepmann-Christian-12

”Der var pludselig en masse mislyde fra bilen, så jeg kørte i pit for at undgå en forværring af den skade, der nu måtte være. Det viste sig at være de nymonterede bremsekalibre, som udvidede sig på grund af varmen og gik på fælgene. Mekanikerne fik heldigvis styr på det ret hurtigt, så bilen var klar til race igen søndag – men det var ærgerligt at gå glip af gode point.”

Søndag formiddag kunne CS Racing og resten af SSC-feltet køre på banen igen. Denne gang var det mildest talt svære forhold på den djurslandske asfalt – banen var våd, men med et tørt spor.

”De fleste i feltet satsede på tørvejrsdæk, og det gik også OK indtil det begyndte at regne igen,” siger Christian Siepmann, der kunne gennemføre løbet, dog med meget lav fart.

Da klassens sidste løb skulle køres, havde regnen taget til i styrke, og store vandpytter dækkede områder af banen. Inden starten valgte Christian og flere andre kørere at stoppe mens legen var god og køre i pit. Kort tid efter valgte løbsledelsen at stoppe løbet og aflyse resten af weekendens løb.

”Der var så meget regn, at man intet kunne se foran sig, og det er for farligt. Racerløb gælder om at køre stærkt og helt til grænsen, men det er kun dumt at fortsætte når man kører i blinde, fortæller Christian, der er helt enig i løbsledelsens beslutning. ”Det var farligt derude, og det kunne have endt rigtigt grimt. Det var en god og sund beslutning, som jeg respekterer fuldt ud. Jeg tror heller ikke at der var en eneste blandt publikum som følte sig snydt – det var ret ekstreme forhold!”

CS Racing.