Klubbens sponsorer

Uheldig SSC-kører siger tak

Ved lørdagens del af Yokohama DM-Finalen blev tilskuere og ikke mindst officials vidne til et noget voldsomt uheld, som overgik en af kørerne i FirstStop Special Saloon Car. Det var Hans-Henrik Pedersen, der i sin Chevrolet Corvette spandt på publikumslangsiden og ramte ind i en af banens flagposter.

2014-Bane-SSC-Pedersen-Hans-Henrik-01

”Jeg vil meget gerne takke officials, læger og andre der hjalp på banen, og også en stor tak for den opmærksomhed jeg fik af alle da jeg kom tilbage på banen lørdag aften og søndag, det varmer!” siger Hans-Henrik Pedersen.

Den uheldige SSC-kører blev kørt på check på Viborg Sygehus.

”Der er ikke nogen tvivl, om at jeg slog mig, og jeg kan heller ikke huske de første 40 minutter efter ulykken” fortæller ham, ”men jeg brækkede ikke noget, ingen indre blødninger eller andet, så jeg slap med en hjernerystelse, og jeg fik lov at komme hjem allerede lørdag aften.”

Foto: Keld Dohm.