Klubbens sponsorer

Udfordrende weekend for Frederik Nymark

Søndagens løb i Super GT på Padborg Park gik ikke efter planen for Frederik Nymark. Tekniske defekter satte tidligt en stopper for pointjagten for ham, og det kom resten af weekenden desværre til at bære lidt præg af.

Efter en fin træning på en regnvåd Padborg Park var der stor optimisme inden den første kvalifikation. Under den første kvalifikation var Frederik Nymark med på tiden og var klar til at kunne køre videre til kvalifikation 2. Men så langt kom han desværre ikke. Frederik standsede bilen ude på banen, for det viste sig, at gearkassen i bilen pludseligt havde sagt stop og teamet skulle i gang med at montere en ny gearkasse på bilen. Selv om mekanikerne i Nymark Racing er hurtige og effektive, var det umuligt at få den nye gearkasse monteret til, at han kunne deltage i kvalifikation 2 samt årets første Super GT løb.

Da Frederik Nymark ikke deltog i anden kvalifikation og det første løb, måtte han starte søndagens andet løb helt bagerst i feltet. Han kæmpede bravt og fik kæmpet sig frem til en niendeplads. Men så drillede bilen igen og i stedet for at komme længere frem i feltet, måtte Frederik Nymark udgå med tre omgange tilbage.

I weekendens finaleløb startede han som nummer seksten, og selv om bilen stadig drillede, kunne han køre sig frem i feltet. Frederik Nymark kæmpede det bedste, han kunne og på trods af de små elektroniske problemer sluttede han på en fornuftig niendeplads.

Det blev ikke den weekend Frederik Nymark eller Nymark Racing havde håbet på. Det er dog positivt, at der kan sættes 27 point ind på kontoen efter sæsonens første afdeling af Super GT Danmark.

Nymark Racing