Klubbens sponsorer

Tredjeplads til Frederik Nymark nummer tre i mesterskabet

Efter sæsonens sidste løb i OK Legend Car Cuppen stod det klart, at den 18-årige Frederik Nmark blev en samlet nummer tre i mesterskabet. Det er et flot resultat, som både Frederik og Nymark Racing er tilfredse med. Den store tilfredshed med den flotte tredjeplads skyldes, at sæsonen ikke rigtig er gået Frederiks vej. I syv af sæsonens løb er Frederik blevet ramt af uheld, hvilket er meget, når man kører om et mesterskab.

2013-Bane-Legend-Frederik-Nymark-08

”De syv uheld har betydet mange tabte point i løbet af sæsonen og derfor er både teamet og jeg stolte og tilfredse med min tredjeplads,2 fortalte den unge racerkører kort efter sæsonens sidste løb på Padborg Park.

Frederik Nymark og Nymark Racing har endnu ikke taget stilling til, hvor og hvilken klasse man vil deltage i til næste år, men det ligger fast at de beholder bilen i køreklar stand. Lige nu vil teamet ikke fokusere 2014 sæsonen. Det vigtigste lige nu er at prøve at finde en mulighed for at kunne deltage ved 24-timers løbet i Dubai, der køres først i det nye år. Tnken er at kunne deltage med LV Motorsports Porsche 911 GT3. Frederik fik i lørdags en forsmag på langdistance løb, ved at deltage i 4 timers DEC-løbet på Padborg Park i en Porsche 911 GT3.

”Jeg lærte meget af den tid, jeg fik i 911’eren. Jeg har blandt andet fundet ud af, hvordan jeg skal tilrettelægge min fysiske træning i efteråret og vinteren,” sagde den unge Nymark efter halvanden time i den hurtige bil.

Frederik og Nymark Racing vil gerne give et kæmpe tak til alle deres sponsorer for støtte og samarbejde i gennem hele sæsonen. En lige så stor tak skal lyde til teamets mekanikere og andre frivillige, som har hjulpet igennem hele sæsonen, for uden dem har dette resultat ikke været muligt og tusinde tak for det.

Nymark Racing.