Klubbens sponsorer

Travl weekend forude for Christian Siepmann

Christian Siepmann har lagt sig i selen for, at 2014 bliver endnu bedre end den forgangne sæson. Det bliver svært at slå et dansk og et nordisk mesterskab, men Siepmann er godt forberedt til weekenden .3-4. maj på Padborg Park. Hele vinteren er gået med at forbedre den fragtmandsblå BMW M3 E92 GT2, så den er hurtigere og bedre end sidste sæson. Motoren har fået de sidste kræfter hevet ud af sig, transmission og undervogn er blevet optimeret og justeret, og så har teamet fået en opfriskning.

2014-Bane-SSC-Siepmann-Christian-04

”Vi havde en rigtig god testdag på Padborg Park i starten af april, og bilen kørte bare som en drøm. Jeg tror faktisk, at det er en af de bedste testdage, jeg nogensinde har været på. Teamet fungerede præcis som jeg håbede, og vi fik de data med hjem, som vi ønskede,” siger Christian Siepmann.

Udover at forbedre bilen har teamet også investeret i en sættevogn, specialindrettet til brug i motorsport. Her er der både plads til at fragte racerbilen og alt til teamet, ligesom der er kontorplads til engineer og mekanikere.

”Det har været vigtigt for mig at skabe nogle gode rammer for mekanikerne. De lægger mange timer i løbet af sådan en weekend, og så skal de have de bedste forhold, jeg kan tilbyde dem. På den måde tror jeg, at vi kan få det bedste udbytte af vores indsats,” siger køreren, som får noget af en udfordring i weekenden. Når feltet lørdag kører træning og tidtagning, er han nemlig sammen med familien for at fejre sin ene datters konfirmation.

”Motorsport er ikke alt, og mine døtres vigtige dage skal jeg være en del af. Det betyder til gengæld at jeg skal starte bagerst i det første løb søndag – så må vi se om jeg kan køre mig hele vejen op igennem feltet … det bliver en sjov udfordring! Vi skal have det sjovt i år … men det er altså sjovest når vi vinder. Vores ambition er bestemt at der skal hentes sejre og mesterskaber i år, så jeg glæder mig til at se hvilket niveau, konkurrenterne er på.”

CS Racing.