Klubbens sponsorer

Torp & Andersen-løbet

Lørdag den 10. november var der afvikling af næstsidste afdeling af Den Jyske Femkantturnering i bilorienterings-løb med BOAS som arrangør.

Løbet startede i Thorsø og gik herefter nordover mod Aidt og Vellev. Det var Kurt Rasmussen, der stod for første etape i vanlig stil med flotte køreordrer og gode finter. Alexander Rasmussen havde debut som løbslægger på anden etape og det slap han meget godt fra med lidt kørsel i Ulstrup og videre mod mål i Hjermind.

Der var 21 hold til start i dette løb, ganske flot. Vi var 2½ AAS-hold, der deltog og med lidt blandede placeringer. For en gangs skyld kørte vi bedst og kunne inkassere 50 point til klubmesterskabet og have mobberetten. Klubmesterskabet er dog allerede vundet af Bjarne Andersen og Bernd Thrysøe.  Godt at få lidt oprejsning fra sidste søndags løb. Nu mangler vi kun at køre Nytårsløbet, som er finaleløbet. Det afvikles den 28. december med RAS som arrangør. Som det ser ud nu, bliver det til andenpladser til alle tre AAS-hold i den samlede stilling i turneringen.

Hans Ole Nielsen.