Klubbens sponsorer

Torben Bondesen modtog sit hæderstegn

På baggrund af indstillinger fra klubberne tildeler Dansk Automobil Sports Unions bestyrelse hvert år en række hæderstegn til klubmedlemmer, som har gjort en stor indsats for sporten. Aarhus Automobil Sports medlem Torben Bondesen blev tildelt DASU’s hæderstegn i bronze, men kunne desværre ikke være til stede ved årets repræsentantskabsmøde, hvor de øvrige modtagere blev overrakt deres hæderstegn. Men ved klubbens årlige andespil var Torben Bondesen til stede og fik overrakt hæderstegnet.

Som søn af en af klubbens tidligere formænd, Harry Bondesen, blev Torben Bondesen allerede som tiårig dreng slæbt med på FDM Jyllandsringen. Men mødet med racerbilerne i 1969 fængede hans interesse, og i 1972 indgik han første gang i det team, der opstillede skiltene på startgridden, så deltagerne vidste, hvor de skulle holde. Dengang skete det under kyndig ledelse af Jørgen Peter Nysum, og i 1989 overtog Torben Bondesen det samlede ansvar for startstedet – et ansvar, han har haft lige siden.

Det er ikke kun på racerbanen ved Silkeborg, at Torben Bondesen har været aktiv på startlinjen. Det var han også under de første sæsoner på Padborg Park, ligesom han ved Copenhagen Historic Grand Prix og Classic Race Aarhus har haft samme rolle. Og selv om løbene nu om dage startes med lys, ved Torben Bondesen godt, hvordan tingene skal gøres, når teknikken svigter. Da det skete ved Danish Masters Racing Festival sidste år, hvor Dannebrog blev fundet frem og løbet startet med flag.

Udover de hjemlige baner har Torben Bondesen også fungeret som official ved 24-timersløbet på Le Mans og under Arctic X Prix ved Kangerlussuaq på Grønland.

Torben har netop afsluttet sin 50. sæson som officials. Og går nu over til at være reserve, når der er akut brug for hjælp.