Klubbens sponsorer

To travle weekender for Michael Carlsen

Det er efterhånden mere end fire måneder siden, at Michael Carlsen sidst har siddet bag rattet af en racerbil, men nu tager han gevaldig revanche. To weekender i træk skal han køre race, og det endda i to forskellige racerbiler i to forskellige lande!

”Jeg lægger ud med at køre weekendens Grand Prix på Jyllandsringen i min trofaste Peugeot RCZ,” fortæller racerkøreren fra Langeskov. ”Weekenden efter drager jeg så til Portugal for at køre et 24-timers løb på Portimao-banen.”

I de seneste mange år har Michael Carlsen koncentreret sine motorsportsaktiviteter om udenlandske langdistanceløb, og det har derfor kun været en gang årligt, at han har kørt løb herhjemme. Men det sker nu.

”Jeg har praktisk taget ikke kørt i RCZ’eren siden sidste års Grand Prix,” siger han. ”Vi har stillet lidt på den, men ikke lavet om på den. Hvis jeg skulle køre noget mere herhjemme, ville jeg nok ændre noget mere på den. Vi har givet den lidt mere turbotryk, men det er ikke sådan, at jeg kommer til at køre flere sekunder hurtigere på Jyllandsringen, men den får nok 20-25 hestekræfter ekstra. Det glæder jeg mig også til. Det er et års tid siden sidst, at jeg har været på banen med bilen.”

Resultatet i årets eneste start på hjemmebane er ikke det væsentlige for Michael Carlsen.

”Det er en god ting at få lidt fart i kroppen, inden man skal afsted til udlandet,” forklarer han. ”I Portugal skal jeg køre for Team Altran, og det bliver i den nye Peugeot 308 TCR, som jeg førte gang kørte i Østrig i april, da den var helt ny. Jeg glæder mig til at se, om teamet har fundet mere fart, men de seneste meldinger fra dem ser lovende ud.”

”Jeg glæder mig også til at køre løbet. Jeg har aldrig været på Portimao-banen før. Det er en forholdsvis ny bane, og den skulle være helt fantastisk.”

Michael Carlsen.