Klubbens sponsorer

To sejre og en andenplads til Nicklas Nielsen

Nicklas Nielsen kørte i weekenden ADAC Formel 4 på Sachsenring i Tyskland og sluttede på to velfortjente førstepladser og en andenplads i Rookie-mesterskabet i weekenden og opnåede samtidig en generel tredjeplads i weekends tredje og sidste løb med løbets hurtigste omgang. Ligeledes fører han stærkt Rookie-mesterskabet.

2016-Bane-F4-Nielsen-Nicklas-03

Med startnummer 81 satte Nicklas Nielsen i sin kvalifikationsgruppe fredag tredjehurtigste omgangstid og startede således P6 i de to første løb og P4 i tredje og sidste løb søndag. Med god fart i formelbilen lykkedes det ham efter 18 omgange at køre over målstregen på en velfortjent tredjeplads foran blandt andet Mick Schumacher. I tredje løb kunne Nicklas Nielsen også juble over at have kørt den hurtigste omgangstid.

”Jeg er meget tilfreds med resultatet! Jeg ønskede virkelig at slutte på podiet og er glad for, at det kunne lade sig gøre efter at have kørt i godt tempo hele dagen” lød det fra en glad Nicklas Nielsen efter løbet, der ligeledes levede op til teamets forventninger efter en rigtig god weekend.

Efter Nicklas Nielsens vellykkede debut på Oschersleben for to uger siden og nu det imponerende resultat på Sachsenring placerer Nicklas Nielsen sig som sekser i det overordnede mesterskab. Imponerende efter kun to løbsweekender og altså seks løb i en helt ny serie for det unge talent. Rookie-mesterskabet fører han derimod med 129 point mod andenpladsens 89 point og har gjort set lige siden første løb i Formel 4-raceren.

2016-Bane-F4-Nielsen-Nicklas-04

”Samlet er jeg meget tilfreds. Nu skal vi til at teste bilen på Lausitzring, så jeg får lært banen at kende. Jeg er sikker på, at vi er med i toppen resten af sæsonen!” lyder det afslutningsvis fra det unge talent, der med sit team i form af Neuhauser Racing skal køre igen på Lausitzring den 3.-6. juni.

Nicklas Nielsen er ligeledes på kontrakt med Audi Sport og skal inden da køre sit første løb i Audi Sport TT Cup den 6.-8. maj på Hockenheim, så der er rig mulighed for at følge ham i racerløb inden løbene på Lausitzring til juni.

Frederik S. Petersen.