Klubbens sponsorer

To podieplaceringer til Valdemar Eriksen i Indien

Valdemar Eriksen erobrede i weekenden en tredje- og en andenplads i Indien, kun få uger efter hans første podier i Dubai og Bahrain, og han har dermed tage fire podiepladser. De to podiepladser tilkæmpede han sig i tredje og sidste afdeling af MRF Challenge, som blev afviklet på Madras Motor Speedway i Chennai, Indien. Serien, der de sidste tre måneder har løbet over tre afdelinger med ialt 15 løb, blev afviklet på internationale racerbaner i Dubai, Bahrain og her i weekenden altså i Chennai i Indien. Der kørtes i potente Dallara Formel 3-biler, som er en væsentligt hurtigere bil end den Formel 4-bil, som den unge nordjyde indtil videre har udviklet sig i. Valdemar Eriksen har brugt serien som opvarmning til den kommende europæiske sæson, hvor han sidste år havde sin rookie-sæson i den respekterede franske Formel 4 FFSA Academy-serie. Her hentede han en masse erfaring på trods af, at sæsonen desværre blev afbrudt af en brækket hånd som følge af et uheld på Spa-Francorchamps i Belgien.

Efter nogle gode frie træninger og første halvdel af kvalifikationen med Valdemar Eriksen på P2 glippede anden halvdel af kvalifikationen, og han måtte tage til takke med en startplacering som P7. Det var en hård opgave, idet den hurtige bane er meget vanskelig at overhale på. Valdemar Eriksen kørte dog klogt og disponerede sine fem sæt dæk lidt anderledes end mange andre, og det gav altså pote.

”Jeg var langt fra tilfreds med min kvalifikation, og jeg skal hjem og arbejde på at få de sidste tiendedele ud af de nye dæk, så jeg ikke starter weekenden med et handicap. Det var mit fjerde internationale podium indenfor for kun tre måneder og en fed andenplads i dag efter supertæt herrerace. Jeg mistede to sekunder, fordi jeg skulle spærre i sving 1 i starten, men hentede derefter mere end et sekund på vinderen, så havde jeg været helt tæt på ud ad sving 1, ja hvem ved, måske kunne jeg have vundet? Jeg havde farten…”

”Det har været en god vintersæson. Mit mål var at ende mesterskabet i top 3. Jeg endte på femtepladsen med samme antal point som fjerdepladsen. Jeg mistede mange vigtige point og min første sejr, da min motor sprang i luften på sidste omgang i Dubai. Havde den ikke gjort det, havde jeg opfyldt min målsætning. Jeg glæder mig til at fortælle om, hvor jeg skal køre i 2020. Jeg har lært meget denne vinter og glæder mig til at komme i gang med den nye sæson.”

”Jeg vil gerne sige tak til min driver coach Ben for al hjælpen. Jeg er glad for, jeg kan belønne ham og mine sponsorer i VER Business Club og hjælpere hjemme i Danmark med to flotte pokaler her fra Indien,” tilføjede Valdemar Eriksen efter oplevelsen og hyldest på podiet.

Valdemar Eriksen deltog som den yngste kører nogensinde på dispensation i MRF Challenge allerede i 2018. Serien, der altid afholdes henover vinteren, har igennem tiden haft store kørere igennem som Mick Schumacher, Max Defourny og også Jamie Chadwick som vandt serien i 2018 og desuden vandt W Series i 2019, som var det første år for en ren kvindelig formelbilserie.

Der er allerede underskrevet en kontrakt med et europæisk formel-team, hvor Valdemar skal køre i 2020. Dertil arbejdes der lige nu hårdt i kulissen for at skaffe de sidste økonomiske midler til, at Valdemar Eriksen kan køre en hel eller delvis sæson hjemme i Danmark i Super GT. Team Valdemar Eriksen Racing ønsker at bevare sponsorrelationen til Danmark, hvilket gøres bedst ved også lejlighedsvis at vise flaget på hjemmebanerne.

André Sloth Eriksen.