Klubbens sponsorer

To AAS’ere bliver teamkammerater

Massive Motorsport ændrer på den hidtil planlagte kørerbesætning for det GT team, som skal køre resten af sæsonen i 24H Series. Simon Møller har i år valgt ikke at køre i teamets Aston Martin Vantage GT3. Simon Møller er grundet øget aktivitet i sine firmaer ikke i stand til at give motorsporten den opmærksomhed, 24H Series kræver.

Massive Motorsport har som følge heraf indgået et samarbejde med det unge talent Nicolai Sylvest. Han kommer således til at dele bilen med Kristian Poulsen, Roland Poulsen og Casper Elgaard.

2016-Bane-24H-Elgaard-Sylvest-01

“Jeg har stor respekt for Simon Møllers beslutning. Det har bestemt ikke været en nem beslutning for ham at tage. Men i den sidste ende tænkte Simon mere på teamet end sig selv”, udtaler teamets sportsdirektør Casper Elgaard og fortsætter:

“Vi glæder os utrolig meget over, at det var muligt at få Nicolai Sylvest med på holdet i år. Nicolai er et stort talent, som trods sine kun 18 år har stor erfaring på den internationale scene. Vi har gennem længere tid fulgt Nicolais karriere, og han bliver helt sikkert en forstærkning af vores team.”

Nicolai Sylvest ser ligeledes frem til at blive en del af Massive Motorsport.

“Jeg er utrolig glad for den chance Massive Motorsport har givet mig. Massive Motorsport er et top professionelt team og jeg er sikker på, vi vil kunne kæmpe om topplaceringer i år. Med kørere som Kristian Poulsen og Casper Elgaard i bilen har jeg erfarne teamkammerater, som jeg kan lære meget af. Jeg glæder mig meget til, vi skal i gang med at køre”.

Teamets første løb bliver 12 timers løbet på Mugello i det smukke Toscana-område den 18. -19. marts.

Massive Motorsport.