Klubbens sponsorer

Tillykke Per

Det er de runde fødselsdage blandt vores medlemmer, som vi fejrer her op hjemmesiden. Men der er også AAS’ere, som i kraft af deres civile arbejde har gjort en stor indsats for den sport, som vil elsker, og som kræver, at vi hejser flaget.

Per Bach er en af dem.

2015-Bach-Per-01

Han kunne for nylig fejre 40 års jubilæum på FDM Jyllandsringen – eller Jyllands-Ringen, som det hed dengang, hvor han første gang blev anset.

Dengang havde han lige aftjent sin værnepligt og blev ansat som arbejdsmand. Siden avancerede han. Først som instruktør og senere som baneleder.

Alle AAS’ere, som har været til stede ved et af klubbens arrangementer i år, kender Per Bach. ”Det finder vi ud af,” lyder svaret, når han er steget sin scooter under et af klubbens løb. Og sætter sig tilbage på den med en bemærkning. ”Det må vi lige finde ud af.”

Per Bach brænder for sporten. Og han brænder for banens historie. På kontoret i Resenbro har han således en hyldemeter med kassetter med gamle programmer fra banen. Og inderst inde har han en drøm om en bog om banens historie.

Forleden blev Per Bach hyldet af sine kolleger.

Fra AAS skal der herfra lyde et stort tillykke med jubilæet.

Foto: Henrik Kirkegaard.