Klubbens sponsorer

Til efteråret sker der noget længe ventet i klubben

Bilsport.dk’s udsendte har fanget Anne Møller-Nielsen midt i solbærplukningen i det djurslandske og fået en god snak om klubaftner i Aarhus Automobil Sport – og om de har deres berettigelse i klubben.

”Jeg har i et stykke tid synes, der manglede den gamle hygge i klubben, som der jo var ved klubaftenerne i Jægergårdsgade,” fortæller hun. ”Jeg ved da godt selv, at vi holdt op med at komme, da vi flyttede på landet og fik børn, men nu er børnene store og de har nu også dyrket sporten en del år.”

”Jeg havde det vel lidt som cirkushestene, når de lugter savsmulden i manegen, for efter at have hjulpet til ved et klubrally og et par rallyer syntes jeg, at jeg manglede klubaftnerne.”

2015-Portraet-Moeller-Nielsen-Anne-02

Anne Møller-Nielsen tog en snak på hjemmefronten. Skrev til klubbens bestyrelse om, at hun godt ville stå for klubaftnerne.

”Nu er jeg i gang med at planlægge dem,” siger hun. ”Det bliver en gang om måneden, da vi jo skal ud for at finde eller leje lokaler hver gang. Planen er, at det skal være i oktober og november i indeværende kalenderår, og så i januar, februar og marts i det nye år.”

”Første aften vil nok blive en aften som i de gode gamle dage i Jægergårdsgade med hyggesnak og udveksling af røverhistorier om de forsvundne år, da jeg kan tænke mig, at der er meget at snakke om, og så kan de nye møde og snakke med nogle af de gamle ræve. Herefter er planen den, at der kommer et medlem og fortæller om sin gren af sporten.”

Deres udsendte har forsøgt at presse et navn eller to ud af Anne Møller-Nielsen, men uden held.

”Jeg vil ikke løfte sløret for, hvem der kommer, men så snart datoerne er på plads og derefter personerne og emnerne, så skal jeg nok presse webmasteren til at offentliggøre det,” siger Anne Møller-Nielsen. ”Klubaftnerne i starten af 2016 ligger ikke fast med temaer, så man er velkommen til at kontakte mig hvis man har ideer.”

Deres udsendte takker Anne Møller-Nielsen for det gode initiativ, der giver et par nyheder på kalenderen i AAS-regi til efteråret/vinter her i den lidt kølige sommer.

Har du forslag til en klubaften, kan du kontakte Anne Møller-Nielsen her.