Klubbens sponsorer

Teknikken drillede Kevin Verner

Efter at være blevet far i efteråret har Kevin Verner valgt at drosle lidt ned med sin motorsport i år. Det betyder at han er stoppet i Super GT-klassen og vendt tilbage til Legend Car Cuppen.

Bilen er den samme som sidst Kevin Verner deltog i klassen, og selv om Autoforum Racing Team Silkeborg lige skal finde de rigtige setups til bilen, gik det forholdsvis godt. I kvalifikationen satte han den fjerdehurtigste tid og skulle starte som nummer sytten i første løb.

Selv om han havde farten i sin bil, kunne de ikke blive enige om at komme fremad. Bilen satte ud og Kevin Verner måtte starte den flere gange i løbet. Han nåede dog at tage en enkelt placering, hvilket ikke var nok til at være med helt fremme resten af dagen. Efter løbet viste det sig at det var en løs plus-pol på batteriet, som havde drillet.

Med en god startplacering i andet løb, som nummer 10 på gridden, var der mulighed for at køre sig helt frem i feltet, men allerede i starten af løbet blev safety car’en sendt på banen. Andet løb kom desværre til at stå i safety car’ens tegn og hele feltet fik kun kørt lidt mere end to hele omgange på de femten minutter. På den korte tid nåede Kevin Verner dog igen at tage en placering og sluttede på niendepladsen.

I finaleløbet fik Kevin Verner lov til at vise han ikke helt havde glemt, hvordan en Legend-racer skal køres. Han havde nogle hårde kampe og fik kørt sig frem til sjettepladsen, da det ternede flag faldt.

“Vi har hele weekenden haft lidt problemer med bremserne, men jeg havde nogle gode kampe og havde noget fedt race. Det var det jeg havde ventet på hele weekenden,” fortalte en storsmilende Kevin Verner efter sidste løb.

Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg skal nu lige have kigget bilens bremser igennem, så den er helt klar til de næste løb på Ring Djursland den 28.-29. maj.

Autoforum Racing Team Silkeborg.