Klubbens sponsorer

Tæt løb

Det er næsten en tradition, at hold-DM i bilorientering bliver en tæt affære, og sådan skulle 2017-udgaven i Thy også blive. AAS stillede med det mindste mulige hold, Bjarne Andersen/Bernd Thrysøe (M-klassen), Renee Rasmussen/Hans Ole Nielsen (A-klassen) og Malene/Henrik Møller-Nielsen (M-klassen).

Det var et rigtig godt løb med masser af gode tilladelser, løbsleder Ole Skov havde brygget sammen til anledningen. I min verden er de gode tilladelser med til at gøre o-løb sjovere. Hvordan man så får lov til at køre en lodsejers græsplæne totalt op, ved jeg ikke. Jeg går ud fra, at Ole og den øvrige løbsledelse skal bruge resten af september til at udbedre græsplæner hos diverse lodsejere…

Vi blev som ventet sidst i M-klassen, selv om Malene hyggede sig med at køre på veje, hun normalt ikke kommer på. Der var masser af grusveje og mudder, lidt markkørsel blev det også til, selv steder vi ikke skulle have kørt, men hvad, jeg er nok ikke den eneste observatør, der ser spøgelser en gang i mellem. Ruten gik blandt andet igennem en hæk, et gyngestativ, en lade og så videre. Det var helt klart med til også at gøre det sjovt for chaufføren. I o-løb kan man komme ud for lidt af hvert.

Efter første del af løbet var A-klassen rigtig tæt. Renee og Hans Ole kørte herefter en forrygende anden del af løbet, hvilket bragte dem på andenpladsen i A-klassen. Den helt rigtige dag til at vise evnerne inden for bil-o.

Bjarne/Bernd kørte et solidt løb med et godt tempo og sikrede en tredieplads i M-klassen.

Grindsted MK vandt guld i hold-DM med 294 matchpoint. For at finde de næste placeringer skulle der fintælling til blandt tre hold med 293 point, heriblandt AAS. Thy MS havde en sejr i A-klassen, så de tog sølv og så stod tredjepladsen mellem os og Kjellerup OM, begge med en anden-, en tredje- og en femteplads. Så er det de totale strafpoint på fællestællende etaper, der afgør placeringen. Her var AAS signifikant bedre end KOM, så vi kunne lade os fejre på bronzepladsen.

Tak til Renee, Hans Ole, Bjarne og Bernd for en hyggelig dag med o-løb

Henrik Møller-Nielsen.