Klubbens sponsorer

Statusrapport 5 fra Team Møller-Nielsen

Efter en formiddag med udfordringer nyder Team Møller-Nielsen tirsdag eftermiddag en velfortjent pause i Monaco. Forude venter de kun på de “Lange Knives Nat”. Ja, det kaldes de sidste specialetaper, der køres natten mellem tirsdag og torsdag.

ZR 13 på 26 km går fra Luceram til Lantosque. Der køres over fire toppe, Col de la Cabanette, Col Saint Roch og slutter på Col de Porte og Loda.

2015-Historisk-RMCH-Moeller-Nielsen-09

Løbets sidste specialetape – ZR 14 – er med sine 53 km løbets næstlængste etape. Her skal de over Col de Turini, der med 15 hårnålesving på fem kilometer er en kørerteknisk udfordring, og de skal køre op ad dem. De skal også en tur over Col Saint-Jean og Col de Castillon. Herefter er det bare at køre til Monaco og køre bilen i parc ferme og håbe, at anstrengelserne bliver belønnet med en god nats søvn før gallafesten onsdag aften.

De tre specialetaper tirsdag formiddag sluttede Henrik Møller-Nielsen/Martin Møller-Nielsen som nummer 83, 34 og 109, men bag de to højeste placeringer gemmer der sig faktisk er par specialetaper med få strafsekunder mellem deltagerne. Før de to afsluttende specialetaper er duoen på en sammenlagt 122. plads.

Anne Møller-Nielsen.