Klubbens sponsorer

Statusrapport 3 fra Team Møller-Nielsen

Teamet skal starte som nummer 18 mandag, da de efter specialetape 3 (ZR 3) var placeret som 18 generelt af de 314 deltagere, hvoraf der nu kun er 290 tilbage. Henrik og Martin Møller-Nielsen og deres to servicefolk – Harald Søndergaard og Per Mikkelsen – sidder nu sammen med alle de andre danskere i Valence på danskernes stamspisehus. Det er en fast tradition!

Men hvad bød søndagen ellers på i Rallye Monte-Carlo Historique?

2015-Historisk-RMCH-Moeller-Nielsen-05

Specialetape 2 var piveglat. Det var svært at stå fast. Henrik kørte så hurtigt han kunne, og det gav en plads som nr. 32 på etapen som næstbedste dansker.

Specialetape 3 bød på rigtig meget sne, og Henrik og Martin fik overhalet en deltager på etapen. De blev generelt nr. 25 på etapen og bedste danske hold.

Mellem specialetape 3 og 4 øvede far og søn sig på hårnålesving, da de have fotografer omkring sig. I det tredje hårnålesving over en smal bro skred bagenden ud og fik sig en bule, da der ikke kunne være limen på et frimærke mellem dem og broen.

Specialetape 4 var rigtig glat, og Henrik og Martin kunne ikke få fart på ud af hårnålesvingene. Da de nåde toppen af passet, var de 1200 meter bagefter på tiden! De fik da også overhalet tre deltagere på etapen. Placeringen blev nummer 35 generelt som tredjebedste danske hold.

Specialetape 5 bød på sne oppe over et pas og i en tykkelse 20-30 cm fastkørt – og dermed kompakt – sne. På vejen ned var der huller, så bilen hoppede og dansede. Her nåede de at overhale to deltagere. De placerede sig som næstbedste danskere på etapen.

Anne Møller-Nielsen