Klubbens sponsorer

Snart start

Team Møller-Nielsen er nået til Reims, som er deres startby i dette års Rallye Monte-Carlo Historique. Det holdt hårdt, da både Henrik og Malene har haft rigeligt at se til. Henrik er lige startet i nyt job, og Malene går i 3G, hvor hun mandag fik udleveret forårets store opgave, og der skulle vælges fag og emne til den, inden hun tog afsted.

2017-Historisk-RMCH-Moeller-Nielsen-01For teamets Golf GTi er det fjerde gang, den starter fra Reims, og alle gange har Henrik været i bilen. Første gang var han co-driver og sidenhen chauffør. I år starter der 130 fra Reims, så der er mange biler der skal tjekkes. Golfen rullede igennem den tekniske kontrol som den første, uden anmærkninger, det er nu rart. Det viser, at service folkene Harald Søndergaard og Per Mikkelsen har været hele bilen igennem inden. Uden dem kom teamet ikke ud og køre Rallye Monte-Carlo Historique.

Per og Harald kørte fra Herning onsdag aften og ankom til Reims torsdag før frokost. Henrik og Malene tog flyveren og det sidste stykke med TGV. Da teamet var samlet i Reims, stod den på frokost, og igen i år er det nok det hold, der blev bemærket mest.

2017-Historisk-RMCH-Moeller-Nielsen-03

Nu starter løbet for dem fredag aften på Torvet i Reims klokken 20.01, og foran ligger en lang nats kørsel ad små veje ned gennem Frankrig.

Anne Møller-Nielsen.