Klubbens sponsorer

Skidt start og god slutning for Kevin Verner

Selv om Kevin Verner syntes det var dejligt at været tilbage i bilen efter en lang vinterpause, spillede tingene ikke helt, som de plejer, når han kører på Ring Djursland i Super GT, men løsningen blev fundet.

I kvalifikationen kunne Kevin Verner ikke rigtig få bilen til at lystre. Selv om Autoforum Racing Team Silkeborg efterhånden har en del erfaring med banen, så manglede der lidt, og det var som om bilen manglede lidt greb. Med en femteplads i begge kvalifikationer var situationen ikke optimal, da han trillede ud til en startplacering som nummer fire i første løb. Han havde stadig fornemmelsen af at der ikke var nok greb i bilen.

Kevin Verner fik dog en god start og tog en placering. Bag ham var kampen om pladserne også intens, så på trods af det manglende greb i bilen lykkedes det Kevin at køre en tredjeplads hjem. I andet løb startede Kevin atter som nummer 4 og holdt sin placering de første par omgange. Følelsen af, at bilen ikke havde det greb, den skulle, var der stadig, og i den tætte kamp gennem løbet listede to konkurrenter sig forbi og Kevin Verner sluttede løbet som nummer seks.

Noget skulle gøres, og derfor tog Autoforum Racing Team Silkeborg en beslutning om en ændring på bilen. Det skulle vise sig at være en klog beslutning. Tredje løb skulle startes fra andenpladsen, og kort efter starten var han stadig på andenpladsen og lige i nakken på den førende bil. De to førende biler trak faktisk lidt fra feltet og kunne køre en sikker andenplads hjem.

Søndagens sidste løb blev kort efter starten stoppet på grund af en voldsom afkørsel. Men på trods af det, lykkedes det Kevin Verner at køre fra en startplacering som nummer syv og frem på en plads som nummer fire.

Selv om weekenden startede lidt skidt og ikke helt som forventet, så viste det sig, at Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg fik vendt den til noget godt. Andre kørere har også haft problemer og uheld i weekenden, hvilket betyder, at Kevin Verner har fået flere point end flere af de konkurrenter, han normalt kæmper mod.

Både Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner glæder sig allerede til løbet på Padborg Park om cirka 14 dage. De håber samtidig, at der kan åbnes lidt op for publikum, da det er med til at løfte stemningen ved en raceweekend.

Autoforum Racing Team Silkeborg.