Klubbens sponsorer

Siepmann godt på vej mod toppen

Christian Siepmann blandede sig i toppen af det generelle mesterskab, da Sunoco Special Saloon Car-klassen kørte Åbningsløbet på Ring Djursland i weekenden.

Den flotte, fragtmandsblå BMW M3 E92 har i vinteren løb fået en kraftigere motor monteret, og det viste sig på det kupérede baneterræn, at den hollandske motortuner i samarbejde med chief engineer Peter Rasmussen har gjort et godt stykke arbejde.

”Selvom motoren næsten lige er blevet sat i bilen, og vi ikke har haft de store muligheder for at køre en shake down-test, har den virket lige fra starten,” fortæller Christian Siepmann, der havde besøg af motortuneren på Ring Djursland. Her sørgede han for at motoren blev trimmet og finjusteret efter alle kunstens regler.

2013-Bane-SSC-Siepmann-01

”Det er en sand fornøjelse at køre i bilen nu, og det føles som om motorens kræfter stemmer overens med resten af bilens køreegenskaber. I andet heat kørte vi for første gang med Michelin-dæk på bilen, og de er enormt lette at køre med, samtidig med at mine omgangstider blev endnu bedre.”

I første og andet løb kunne Christian køre over målstregen på generelle andenpladser og som vinder i sin klasse. Det var først i tredje og sidste løb at århusianeren stødte på modstand:

”Det gik ellers forrygende – jeg lå og fulgte godt med Claus Christensen i hans Aquila uden egentlig at køre på grænsen. Pludselig røg et hjulleje i det ene forhjul, og så var der ikke mere at gøre, end at køre i pit,” siger han. ”Selvfølgelig er det surt at udgå fra en topplacering med få omgange igen. Omvendt set, så er jeg glad for at det var et hjulleje og ikke en dyrere og mere avanceret del.”

Efter første løbsweekend fører Christian mesterskabet i sin klasse, dog kun med et enkelt point ned til alderspræsidenten, Jørgen Hansen. Inden næste løb bliver et optimeret udstødningssystem monteret på bilen, så den sidste effekt kan blive hevet ud af den i forvejen voldsomme V8-motor.

”Jeg glæder mig meget til at komme til næste løb. Både fordi motoren der vil yde sit ypperste, og også fordi det bliver på en for mig helt ny bane, nemlig Rudskogen i Norge. Banen er for nylig blevet moderniseret, og der er chance for virkelig at få fart i bilen,” siger Christian Siepmann.

CS Racing.

Foto: Kim Gripping.