Klubbens sponsorer

Sejr og fiasko i sæsonstart

For Frederik Nymark blev Padborg Open en weekend med både teknisk defekt og en pokal. Det må vel siges at være på det jævne, uden at man kan være super tilfreds.

Frederik Nymark fik en nogenlunde kvalifikation og sluttede som nummer seks. Det betød, at han skulle starte som nummer tre til første løb, og kort efter starten havde han kørt sig op på en flot førsteplads og trukket sig fri til et lille forspring ned til resten af feltet. Løbet sluttede med en solid sejr til Frederik Nymark.

Da han kørte ud for at starte til andet løb, varmede han bilens bremser og dæk op. Pludselig da han bremsede, kunne han høre sin ene drivaksel knække, så da han kom frem til sin startbås på startgridden, måtte han desværre fortsætte direkte i pit og nåede ikke at deltage i dette løb. ”Det var en streg i regningen, men det var også vores første tekniske defekt i to år,” siger Frederik Nymark med et lille smil på læben.

Teamets fantastiske mekanikere fik bilen gjort klar til finaleløbet, hvor Frederik Nymark på grund af sine gode resultater tidligere på dagen stadig skulle starte fremme i den sjove del af feltet. Han kæmpde hårdt med et par konkurrenter og sluttede finaleløbet på en fornuftig fjerdeplads.

Nymark Racing.