Klubbens sponsorer

Sæsonstart med gode point

Det blev en weekend med blandet vejr, da FDM Jyllandsringen åbnede portene til sæsonens første løbsweekend. Tidtagningen lørdag formiddag var første gang Yokohama Super Cup skulle stifte bekendtskab med den nylagte asfalt på banen. For Kim Lunds vedkommende blev det en blandet fornøjelse.

En måling viste nemlig en overskridelse af max-effekten på bilen, og dette betød at placeringen til start på pole position blev annulleret. Det var derfor fra bagerste startrække kampen skulle tages, da starten gik til første heat lørdag eftermiddag.

”Det var skide ærgerligt med tidtagningen. Der er kommet nye procedurer for måling i år, og der måler de så en overskridelse på fem hestekræfter, som takseres til udelukkelse. Det er så heldigvis efterfølgende justeret ind i det nye så det passer, men det så jo ikke pænt ud, når det lignede snyd” siger Kim Lund.

2016-Bane-Super-Cup-Lund-Kim-03

Første heat indkasserede en andenplads, som dermed gav en startplacering som syver til andet heat. Det var derfor igen med en masse gode kampe undervejs, da midtjyden fik sig kørt op igennem feltet og sluttede som sejrsherre i et vådt og glat heat 2.

Til søndagens tredje og sidste heat var det fra en ottendeplads starten gik, og endnu engang kunne Seatén passere målstregen som heatvinder. Denne gang dog en smule hjulpet af konkurrentens uheld, er Kim Lund ikke bleg for at indrømme:

”Vi var i tvivl om hvilket set-up vi skulle køre ud med lige til det sidste. Vejret var simpelthen så drilsk. Vi valgte så ikke den helt optimale løsning, og det kunne mærkes i løbet. Da jeg kom op mod Lasse (Sørensen, red.), var der slet ikke mere at give af. Desværre for ham ender han i en punktering, som så bliver min fordel.”

Samlet set ligger Kim Lund dermed efter sæsonens første løb etter i mesterskabet.

Forberedelsestid inden næste løb er der ikke meget af. Det er nemlig allerede kommende weekend det igen går løs, denne gang på Padborg Park.

Tekst: Madbull Racing.

Foto: Jan Christensen.