Klubbens sponsorer

Sæsonen er omme for Kim Lund Johansen

Sæson 2018 slutter for Kim Lund Johansens vedkommende som tilskuer. En operation fastlagt til torsdag den 4. oktober kræver nemlig en lille uges ro til den silkeborgensiske kører, og da Yokohama DM-finalen ligger bare to dage efter, er deltagelsen dermed ikke mulig.

”Det er ærgerligt, at det lige ligger op ad en løbs-weekend, men nu er det en operation, som har været snart et år undervejs, så for at være helt ærlig, så glæder jeg mig bare til at få det overstået. For at det ikke skal være løgn skal jeg også opereres ugen efter finalen, så jeg må nok hellere lytte efter lægerne,” siger Kim Lund Johansen.

Operationerne er en følge af det voldsomme uheld, som skete netop til finaleløbet i 2017.

Madbull Racing er dog tilstede med det helt sædvanlige setup med teamets to Yokohama SuperCup- kørere Tino Vang Jørgensen og Lars Højris.

”DTC-bilen er der naturligvis også. Vi er i øjeblikket i kontakt med flere, som gerne vil køre finalen, så det kan være, vi får den på banen med en anden bag rattet,” siger Kim Lund Johansen, som på trods af et par udfordrende sæsoner slår fast, at han ikke har passeret målstregen for sidste gang.

Tekst: Gitte Lund Johansen.

Foto: Morten Kimer.