Klubbens sponsorer

Så er der atter rally på Juelsminde-halvøen

Efter næsten to-og-et-halvt års fravær vil man atter kunne opleve rallysport på topplan på Juelsminde-halvøen. I et samarbejde med bl.a. Hedensted Kommune, Den Jyske Sparekasse og andre af områdets erhvervsvirksomheder står Aarhus Automobil Sport bag fjerde afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, som finder sted fredag den 11. september og lørdag den 12. september.

2015-Rally-Kragh-13

Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse vil have rallycentrum omkring havnen i Juelsminde, hvor man vil kunne gå på opdagelse blandt rallybilerne, mens de serviceres. Såvel fredag eftermiddag og aften som hele lørdagen, hvor selve løbet foregår.

Men det er ikke kun Juelsminde, der bliver inddraget, når Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse funder sted. Det er faktisk på det meste af Juelsminde-halvøen, at man i løbet af lørdag den 12. september vil kunne opleve deltagerne kæmpe om sekunder og tiendedele. I nordvest køres der hastighedsprøver ved Horsens’ bygrænse. I nordøst køres der både til og fra Glud, mens der også vil være hastighedsprøver i nærheden af såvel Klejs som Breth.

Den første deltager i Julesminde Rally Den Jyske Sparekasse sendes afsted fra Juelsminde lørdag morgen klokken 8.00 og godt ni timer senere – klokken 17.05 – vil vinderen blive kåret i byens centrum. Og to timer senere starter der så en stor præmiefest ved havnen i Juelsminde, hvor der dels vil være præmieuddeling, dels fest med livemusik.

Nærmere informationer om Juelsminde Rally Den Jyske Sparekasse finder du ved at klikke på rallypladen øverst i spalten til højre.