Klubbens sponsorer

Så er der indendørs gokartaften

Hvert år i sommerhalvåret er der tradition for, at medlemmerne i Aarhus Automobil Sport mødes en aften til sommergokart. I de seneste par sæsoner har det således fundet sted på kartingbanen ved Ikast.

”Men hvorfor pokker kan vi ikke også have en indendørs gokartaften?” spørger bestyrelsesmedlem Jakob Borum og giver selv svaret. ”Jamen, det skal vi da også have.”

2014-Gokart-Racehall-01

Dato, tidspunkt og sted ligger nu fast. Det bliver onsdag den 12. februar om aftenen, at vi mødes hos Racehall i Viby for at udkæmpe vintermesterskabet efter det regelsæt, som en tidligere klubformand har lagt navn til. Jens Munkholm medtager nemlig sin badevægt, og så skal der atter sammensættes hold på 3-4 medlemmer med en samlet vægt på 300 kilo, som skal kæmpe mod hinanden.

”Vi kører det som et mini Le Mans over en time, hvor vi kører fra klokken 19.00 til klokken 20.00,” forklarer Jakob Borum. ”Men det er vigtigt at komme i god – helst tre kvarter før, for alle skal være indskrevet og have betalt startgebyret på 100 kroner inden klokken 18.30, så vi er klar til den obligatoriske instruktion.”

Men selv om man måske skal lidt tidligt hjemmefra og ikke når at få aftensmad med familien, så skal man ikke være bekymret over det. Efter mini Le Manset er klubben nemlig vært for sodavand og pulled pork burger. ”Men det kræver altså, at man har fået betalt sin kontingent,” siger Jakob Borum.”

Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding, da Racehall råder over 24 karts.