Klubbens sponsorer

Renee Nielsen 50 år

Tirsdag den 17. november fylder en af klubbens kendte profiler fra vejsportsafdelingen, Renee Nielsen 50 år.

Renee er altid klar til en snak, når hun er ude til løb og bidrager altid til det sociale. Ved alle større løb, klubben har arrangeret på Djursland i form af enten orienteringsløb og eller historiske pålidelighedsløb, har hun stået for forplejningen under og efter løbene til stor ros fra deltagere og officials.

Renee har været chauffør for Hans Ole Nielsen i snart 20 år med mange gode og skøre oplevelser. En af de skøre opstod for en del år siden, da et rygestop i familien blev besluttet kort før et DM-løb på Sjælland. Det kom der ikke noget godt ud af. Vi tog en nødvendig timeout i løbet og mistede en førsteplads på grund af for stort tidsforbrug.

Renee er en erfaren chauffør, og der køres tit på udfordrerne arealer, men hun kan dog komme ud for mindre uheld under løbene. Engang bakkede hun i en udgravning, hvor vi måtte trækkes fri af en rendegraver. Hun har også præsteret at bakke ind i sten, der var større end bilen, og her for nylig har hun kørt så tæt på en betonblomsterkumme, at det kunne ses hele vejen hen ad bilen. Hun mener jo, det er observatørens skyld, måske hun har ret.

Hun har været klubmester og vundet guldmedaljer i hold-DM, været Danmarksmester i klasse B og jysk mester i klasse B og har vundet en del sølvmedaljer.

Hendes store drøm om en ældre rød sportsvogn fik hun opfyldt, da hun sidste år købte sig en fin lille Mazda MX5. Det er en kvik bil, som ligger godt i svingene. ”Den kommer hurtigt gennem rundkørsler,” siger hun. Hun har indrettet en fin garage med diverse udstyr til bilens pleje og vedligehold. Der er blevet kørt mange ture i bilen her i den forgangne sommer, når vejret har tilladt det. Hun pudser og polerer bilen, så den altid står flot, og de mindste småting, der går i stykker, bliver lavet straks.

Klubben ønsker Renee Nielsen stort tillykke med den runde dag.

Hans Ole Nielsen.